L’AJUNTAMENT DE FAURA CELEBRA EL DIA DE LA DONA INAUGURANT UN NOU ESPAI AL PASSEIG DE LES DONES

0
244

El Jardí de les cinc roses ampliarà el nombre de dones històriques que són homenatjades en aquest projecte ubicat al parc de La Rodana

El Parc de la Rodana serà novament l’escenari on tindran lloc les activitats programades pel 8 de març, Dia de la Dona. L’any 2019 amb motiu d’aquesta efemèride s’inaugurava el Passeig de les Dones i tres anys després, coincidint amb la mateixa data, l’Ajuntament descobrirà un nou espai que incrementarà el llistat de dones que són recordades en aquest ambiciós projecte que aglutina cultura, natura i feminisme.

Els actes, organitzats conjuntament per l’Ajuntament, el CEIP Sant Vicent Ferrer i l’Associació de Famílies de l’Alumnat (AFA) del centre, començaran a les 15:15 hores amb la marxa per la Igualtat, que eixirà del CEIP Sant Vicent Ferrer i que acabarà al Parc de La Rodana. Un recorregut reivindicatiu que estarà animat per la batucada femenina Tiakatú.

Al peu de l’escultura “Passat, present, futur”, es farà l’habitual lectura dels manifestos preparats tant des de l’escola com des de l’AFA. La cita acabarà amb el descobriment del Jardí de les cinc roses, un nou espai ubicat al Passeig de les Dones, on en uns mesos, cinc varietats de roses que porten el nom de diferents dones recordaran la bioquímica Margarita Salas, Clotilde Sorolla (creadora del Museu Sorolla), l’escultora Camille Claudel, Setsuko Thurlow (Premi Nobel de la Pau 2017) i l’escriptora Concha Espina.

8 de març de 2022

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí