El Faura inicia la lliga amb un resultat molt dolorós en el Municipal per 4-6 gols

0
434
Enrique Rey

A excepció de les dones, que inicien la seua temporada el pròxim cap de setmana, tots els equips masculins de la Vall de Segó han iniciat els seus campionats de lliga.

El Faura va debutar en la lliga front El Puig, en el Municipal de Faura, amb la il·lusió d’iniciar una temporada i en una nova categoria. El vist no va ser l’esperat, sent el resultat molt dolorós per als locals, sent derrotats per 4-6 gols.

El Quart va fer els seus deures a Xilxes, guanyant per 0-2 gols. L’Almenara, amb una certa millora en el seu joc, però va tornar a perdre en la Corona enfront de l’Alqueries per 0-1.

Els juvenils del Faura, en la quarta jornada, torna a guanyar, i a domicili de l’Acero per 1-2 gols. Continua mantenint el seu bon nivell.

Els equips femenins de Faura i Quart, han jugat el seu últim partit de pretemporada. El primer vencent a domicili del Rafelbunyol per 0-1 i, el segon, perdent a Estivella per 2-0 gols.

També ix a relluir el retard del futur camp de futbol de gespa artificial de Quart.

Millor veure el programa del Corner, on podran escoltar els comentaris de: Javi Campos, Fernando Heredia, Mar Sanfrancisco, Manolo Sales, Vaqueret, Sorín i Gimeno.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí