En una partida espectacular, i Llopis com a figura, Faura remunta davant el Monserrat i jugarà la final d’El Corte Inglés de galotxa contra Quart

0
717
La subcomarca de les Valls (Camp de Morvedre) està d’enhorabona, perquè els dos equips de primera, Kiwa-Quart i Faura disputaran la gran final del Trofeu El Corte Inglés de galotxa. Es jugarà el proper dia 14, dissabte, a Beniparrell i serà inèdita, ja que mai havien arribat a la final els dos equips de les Valls.
Sorpresa gran a Faura i molta emoció fins a la pròrroga
En la tornada de semifinals s’ha produït la sorpresa en la canxa de Faura, on l’equip local (Martí I, Llopis, Sergio i M. Ángel) ha donat la sorpresa i ha eliminat al Montserrat (Óscar, Javier, Carlos i Añó), després de guanyar la tornada 70-35 i també s’ha imposat en la pròrroga, 10-0, enmig d’un gran ambient entre los dos aficions i molts nervis per l’incertesa del resultat.
Cal recordar que Montserrat havia guanyat 70-35 en l’anada, per la qual cosa era favorit i pareixia que quasi tots tenien assumit que les possibilitats de Faura eren poques. Però els jugadors del Faura s’han refet contra eixe pronòstic. I han tingut una gran actuació, tot i  l’ambient i la partida que al principi dominava Montserrat, 25-15, essent molt bona l’actuació del seu equip, magníficament conduït per Óscar.
Però els de Faura han seguit lluitant i, poc a poc, han anat capgirant el marcador fins a pegar-li la volts com a un calcetí. Primer han igualat a 30 tantos; després s’han posat 50-30 i ja començaven a veure’s nervis en les files del Montserrat. Tot i això, han guanyat un joc, 50-35, i això els posava només a un joc de la final. Però Llopis tirava cada vegada més del Faura; molt ben seguit per Sergio, que era un «lleó» damunt la corda. I Martí també anava a més en eixe tram final, al temps que als de Montserrat els tremolaven cada vegada més les cames. Óscar ha amainat i ha arrossegat cap avall al seu equip. I així, enmig d’un mar de nervis s’ha acabat la partida 70-35 per a Faura i tot es tenia que decidir en una pròrroga a tres jocs, dels que només se n’han jugat dos, perquè Faura anava ja a per totes i ha culminat la gran heroïcitat de guanyar l’eliminatòria que li donava el passaport per a la final contra l’equip de Quart de les Valls.
Kiwa-Quart elimina fàcil a Beniparrell, 70-15.
Mentrestant, el Kiwa-Quart ( el Moro, el Xato, Alex i Berbis) s’imposava amb autoritat al Beniparrell (Julián, Herrera i Toni) per 70-15.
Per a seguir llegint punxa ací
Paco Durà/pilotaviu.com

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí