Tertúlia Esportiva «EL CORNER» – 3 febrer 2020

0
834

Resultats per a tot els colors en aquesta última jornada. Els juvenils del Faura empaten a un gol en el camp del Júpiter i continuen perdent gas de cara als objectius marcats.

L’Atlètic Quart masculí, ha aconseguit un meritori empat a zero en el difícil camp de l’Artana, donant sensació d’anar recuperant la bona dinàmica de l’inici de temporada.

L’Almenara ha rebut a l’equip del Cabanes amb cert optimisme per a continuar sumant punts, després de l’última victòria del passat dimecres en La Corona. No ha pogut ser, jugant a no perdre, el que sol ocórrer és el que ha passat, el Cabanes s’ha emportat els punts amb el resultat de 1-2.

I, les xiques de l’Atlètic Quart, han tornat a les seues caminades i li endossen huit gols a l’equip de Llíria. Han demostrat una superioritat aclaparadora, podent ficar molts més gols. Segueixen entre les millors del campionat, esperant donar la urpada.

A continuació, poden escoltar i veure la tertúlia amb els convidats especials de Irene Lozano i Lledó Cristóbal, jugadores de l’Atlètic Quart.

RÀDIO

VÍDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí