Sensacional partit el realitzat pel CF Faura, ple de garra i força, per a guanyar en el camp del Gilet 1-2

0
764

Per la situació dels dos equips en la classificació general s’esperava un partit disputat per la importància dels punts. El partit no va defraudar del que s’esperava.

Es va iniciar el joc amb un cert tempteig en el centre del camp entre els dos equips, però prompte van començar les hostilitats. Als 10 minuts, el Faura llança una pilota al travesser.

A partir d’aqueix instant el joc comença a ser dur i ple de contacte pels dos equips. L’equip visitant controlava el centre del camp encara que el perill podia sorgir en qualsevol de les dues porteries.

La intensitat en el joc continuava sense descans durant tota la primera part. El Faura a part de la rematada al travesser, va disposar de tres clares ocasions de marcar gol sense aconseguir-ho. El Gilet no va disposar de cap ocasió de gol a excepció de dues jugades dubtoses de penal al seu favor que l’àrbitre no ho va considerar així.

Amb una forta disputa per la pilota i sense cap contemplació per cap jugador, s’arriba al descans amb el resultat inicial de 0-0.

S’inicia la segona part amb els dubtes si els jugadors podrien seguir la mateixa intensitat de la primera. Comença a rodar la pilota i prompte el Faura mostra la seua superioritat davant el Gilet. Augmenta una marxa més de pressió i intensitat i l’equip local va deixar de donar sensació de perill a la porteria d’Alex.

Els visitants dominaven el partit, però no arribaven a materialitzar les poques ocasions de gol que generaven. En plena desesperació dels locals pel domini visitant, una pilota avançada al seu davanter centre, arriba abans Alex i, el davanter, li fa una lletja acció al porter. L’àrbitre li trau targeta groga, com ja tenia una altra, és expulsat del partit, quedant-se el Gilet amb deu jugadors. Jugada, no dic que clau, però sí important.

Arran d’aquesta nova situació generada en el minut 70, els jugadors visitants augmenten el seu estat d’ànim per a aconseguir la desitjada victòria. Augmenta la sensació de que el Faura, podria marcar gol amb jugades de molt perill, però seguia sense arribar. El Gilet, amb deu, seguia defensant-se amb el seu característic joc dur i viril.

S’arriba al minut 87, el resultat continuava amb el 0-0. El Faura continuava intentant marcar, el Gilet a defensar i intentar aprofitar alguna jugada aïllada, però en l’ambient s’apreciava que el resultat final seria el de l’empat.

Arriba el minut 89, arriben els minuts de bogeria. Falta indirecta, a la vora de l’àrea, a favor del Faura. Es llança, frega la pilota en la barrera i es fica en la porteria del Gilet, col·locant-se el 0-1. Saca de centre l’equip local i en la següent jugada, ja en el descompte, el Faura marca el 0-2, d’un xut col·locat des de fora de l’àrea.

En el minut 94, els jugadors del Gilet van baixar els braços i els de Faura, es van acomodar massa i, en una pilota avançada, enxampa a la defensa visitant dormida i el Gilet marca l’1-2. Els fantasmes podien aparèixer, però no van arribar i el CF Faura aconsegueix una merescuda i importantíssima victòria de cara a pujar a primera.

En un partit complicat de jugar per la forta intensitat que s’havia d’emprar per a poder competir al mateix nivell que el Gilet, els jugadors del CF Faura, no han competit al mateix nivell, han superat el nivell. Des del porter fins al davanter centre, han mantingut la concentració, acompanyant-la de força, garra i ganes de guanyar. Per posar un però, li ha faltat gol.

L’equip ha estat espectacular, però no puc deixar passar de nomenar a Paco «El Gallo», grandíssim partit el seu, amb la seua presència d’autoritat i solidesa en totes les seues accions.

La setmana vinent el Canet visita el Municipal de Faura, el partit podria ser de festa per al Faura.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí