EL FAURA MASCULÍ I FEMENÍ COM L’ALMENARA GUANYEN, EL QUART S’AFONA A MONCADA

0
574

En aquest cap de setmana s’ha jugat la jornada número 8 de les nostres lligues i, pràcticament tots els equips, han jugat els seus partits endarrerits per motius de la covid-19. Amb la qual cosa, ja es pot apreciar amb més claredat les intencions de cada equip.

L’equip femení de Faura està demostrant les altes perspectives que se suposaven i marxa líder amb solvència del seu grup. En aquesta última setmana ha aconseguit dues victòries, un partit endarrerit el dimarts, i el de la jornada corresponent.

El Faura masculí, també ha aconseguit dues valuoses victòries per a llevar-se algun dubte, si existia, i així mantindre’s en els llocs capdavanters de la classificació.

L’Almenara preferent ha aconseguit una valuosa victòria per a trencar una xicoteta mala ratxa de resultats, aconseguint mantindre’s en bons llocs de la classificació. També l’Almenara B ha aconseguit la victòria a domicili per a mantindre’s a meitat de la classificació.

El resultat més sorprenent dels equips de la Vall de Segó, li ha ocorregut al Quart a Moncada. Als dos minuts de començar el partit marca gol el Quart. El Quart va perdre el partit per 8 gols a 2, increïble per a molts aficionats.

Durant la tertúlia es podran veure imatges i entrevistes, però interessants les paraules d’Ivan Bueso, entrenador del Quart.

Destacar que la tertúlia El Corner, ha rebut la visita de Juanba Camarelles, president del Club de Pilota de Faura.

TERTÚLIA

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí