L’Ajuntament de Benifairó prolonga fins a després de Nadals les mesures extraordinàries per a contindre l’expansió del coronavirus

0
559

Els parcs i edificis públics seguiran tancats i se suspenen els actes públics multitudinaris i totes les activitats organitzades en locals municipals

L’Ajuntament de Benifairó de les Valls ha decidit prolongar fins a després de les festes de Nadals les mesures extraordinàries per a contindre l’expansió del coronavirus, unes mesures que l’Ajuntament va posar en marxa el passat 31 d’octubre i que han anat renovant-se cada quinze dies.

Tal i com exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco, “estem en un moment crític de la pandèmia i qualsevol relaxació en les mesures de prevenció es traduïx en un increment dels contagis, com hem pogut comprovar al nostre poble. De cara a les festes de Nadal és fonamental restringir al màxim les reunions de caràcter social, així com dur sempre mascareta i mantindre la distància social, a banda de rentar-nos les mans amb freqüència”.

Així doncs, continuaran tancats el Pla de l’Era, els parcs de la Piscina i el 9 d’Octubre, el Casal Jove, l’Espai Cultural El Tabalet, el multiusos de la Piscina, la Casa Sánchez Coello, el Pavelló Municipal i la Biblioteca. No obstant,el Servei d’Atenció Educativa Municipal, una iniciativa que té com a objectiu compensar la reducciódel’horariescolar presencial per a determinats cursos en l’IES Vall de Segó, sí continuarà prestant-se en la Biblioteca, de dilluns a divendres en horari de 9 a 13 hores. Així mateix,el Casal Jove seguirà en funcionament només per a la campanya de vacunació contra la grip estacional. Respecte a la pràctica esportiva només es permetran les competiciones esportives federades, com els partits de futbol-sala del Club Esportiu Benifairó. Cal recordar que ja el 21 d’octubre, l’Ajuntament decidí tancar el Pla de l’Era, davant el notori incompliment per part dels usuaris de les mínimes normes de seguretat i prevenció com, per exemple, el distanciament social.

“Des de l’Ajuntament volem tornar a demanar a tots els rifenys i rifenyes un nou esforçperajudar a doblegar la xifra de contagis. En les nostres mans està acabar amb la transmissió del coronavirus amb unes mesures que necessiten la col.laboració de tots i totes”, explica Toni Sanfrancisco.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here