EL FOC ARRASA UN SOLAR A FAURA I POSA EN RISC EL BAR LA MURALLA I VEÏNAT

0
1378

Al voltant de les 14’30 hores, s’ha produït un important foc en un solar situat a la cantonada del carrer Muralla i carrer Massiac de Faura.

Amb aquest, s’ha repetit moltes vegades l’incendi, any rere any. El solar mostra símptomes d’abandó des de fa molts anys i l’herba és molt abundant i de gran altura. Arriba l’estiu, s’asseca, i un polvorí es genera. A més de rates, cucs i altres animals, viuen en aquest territori. Ara, net s’ha quedat.

En totes les anteriors ocasions, sempre han vingut els bombers, en aquesta no. L’expedient d’incendis del mateix solar, és tan ampli, que per a què?

Un cotxe aparcat en la mateixa vorera del solar, amb dificultats, per les altes temperatures, el seu propietari ha aconseguit retirar-lo per l’important risc que corria. Un altre risc que existia, que el vent es portava les cendres i molts habitatges situats enfront del solar, les seues finestres obertes estan i les seues cortines perill corrien.

Al final, tot sembla que gens important ha ocorregut, però si ha de servir perquè no es torne a repetir, portem molts incendis i, la repetició pot portar al fet que el cànter es trenque.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí