La Finestra Ràdio amb Consol Duran, alcaldessa de Faura

0
386

Entrevista a Consol Duran, alcaldessa de Faura, per a parlar del que significa un gran dia per als veïns de Faura, la clàssica Fira de Faura. En aquests últims anys ja no és un dia, són dos seguits, el dissabte amb la caldera en la taula i el diumenge la fira.

La Fira de Faura, que ompli els carrers del poble cada primer diumenge de desembre, continua creixent i diversificant la seua programació. La celebració, que ja s’haconvertit en molt més que un gran mercat, s’amplia enguany amb una completa proposta que, sota el nom “Al voltant d’una taula”, estarà centrada en la taronja com a tradició i producte indiscutible de la comarca d’El Camp de Morvedre.

El projecte que es durà a terme sota la marca l’Exquisit Mediterrani, de Turisme Comunitat Valenciana, incorporarà una programació cultural i festiva que omplirà el primer cap de setmana de desembre de propostes variades per a tots els públics, des de calderes i tallers fins a actuacions musicals.

Així, la taronja, economia principal d’un gran sector de la població, serà la protagonista d’aquesta edició, des del cartell anunciador fins la decoració d’un dels espais on es desenvolupa la Fira, com és la plaça on es troba l’ajuntament.

AUDIO-PODCAST

VÍDEO

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí