El Partit Socialista d’Almenara presentarà a Estíbaliz Pérez com a candidata a alcaldessa d’Almenara el pròxim dissabte 17 de juny

0
559

El Partit Socialista d’Almenara hem guanyat les eleccions municipals del 28 de maig

Amb 1.570 vots, el PSOE té un avantatge d’un 19% i un 23% en vots respecte dels altres partits que es presentaren. Sense dubte, aquests resultats avalen i remarquen el treball i la gestió dels socialistes en l’Ajuntament d’Almenara.

Aquesta vesprada s’ha celebrat de forma extraordinària l’Assemblea local amb l’objectiu d’escoltar i dialogar amb la militància i els i les simpatitzants. Hem pres la decisió que el PSOE siga qui governe en solitari en aquests moments, al ser la força més votada amb una clara diferència de suport per part del poble.

Amb tot, el PSOE no deixarà de dialogar amb la resta de partits durant tota la legislatura per tal d’acordar units els aspectes més importants per al nostre poble. Almenara haurà d’arribar a acords de governabilitat per a les qüestions més rellevants del municipi i això estarà en mans de tots els grups polítics i de qui els conformem. En eixe sentit, els socialistes assumim la responsabilitat de treure endavant els millors acords possibles per a Almenara.

L’equip socialista té la força i la capacitat de governar amb els 6 regidors i regidores escollits per la ciutadania. A més a més, el PSPV-PSOE d’Almenara té l’experiència i l’estabilitat necessàries per a portar a terme el projecte de poble necessari perquè Almenara avance, especialment, en l’àmbit de l’ocupació amb el desenvolupament del Polígon Barranc de Talavera.

El pròxim dissabte 17 de juny es portarà a terme el Ple de Constitució en el qual el Partit Socialista d’Almenara presentarà a Estíbaliz Pérez com a candidata a alcaldessa d’Almenara per als pròxims quatre anys. La decisió ja ha sigut traslladada a la resta de partits per part de la secretaria general i alcaldable Estíbaliz Pérez.

Ara, com sempre, el Partit Socialista treballa i treballarà pels interessos generals del nostre poble.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí