EL PLE AJUNTAMENT DE FAURA APROVA UNA MOCIÓ PER DIGITALITZAR EL SERVEI D’AIGUA POTABLE I CLAVEGUERAM

0
262

El projecte que es presentarà pretén millorar l’eficiència del cicle urbà de l’aigua en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Ministeri

Al Ple de novembre es va aprovar per unanimitat una moció d’Alcaldia perquè el servei públic de subministrament d’aigua potable al municipi, a través de l’empresa concessionària, participe en el procediment convocat per a la concessió d’ajudes pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic per a l’elaboració de projectes de millora de l’eficiència del cicle urbà de l’aigua, en el marc de Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PERTE digitalització del cicle de l’aigua). Amb el nom “Proposta de digitalització per al servei d’aigua potable i clavegueram de Faura’’ es presentarà un projecte que tractarà d’optar a eixes subvencions, amb un pressupost total de 249.345 euros.

PROPOSTES DELS GRUPS MUNICIPALS

Pel que fa a les mocions presentades pels grups municipals, el Partit Popular ha deixat damunt de la taula dos propostes referides a dotació d’ajudes. Una d’elles per als esportistes d’elit locals i una altra per al transport de músics al conservatori. Des de l’equip de Govern local s’ha adquirit el compromís d’estudiar-les i ha informat que treballarà conjuntament amb la resta de partits per tal de buscar la millor fórmula.

Per la seua banda, Junts per Faura ha presentat tres propostes. En la primera, ha demanat que s’inste tant a la Generalitat Valenciana com a la Diputació de València a continuar garantint el Fons de Cooperació Municipal. La proposta ha estat aprovada amb el vot a favor del Grup Municipal Socialista i Junts per Faura i l’abstenció del PP.

En la segona, ha proposat crear un Punt Jove d’Habitatge a Les Valls. I, amb eixe objectiu, ha reclamat que l’Ajuntament de Faura sol·licite a la Mancomunitat de Les Valls la creació d’un sistema d’assessorament i d’informació per a joves. La moció ha rebut el favorable de Junts per Faura i el PSPV-PSOE i el vot en contra del PP.

Per últim, ha presentat una moció per la resolució pacífica del conflicte entre Palestina i Israel i pel respecte a la legalitat internacional, on, entre altres, reclama el cessament dels bombardejos i un alt el foc a Gaza, la comdemna dels crims contra civils i la defensa de la creació d’un estat palestí viable. La proposta ha estat aprovada amb el vot a favor de PSPV-PSOE i Junts per Faura i l’abstenció del PP.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí