EL PLE DE L’AJUNTAMENT DE FAURA DEMANA AL CONGRÉS DELS DIPUTATS QUE CREE UNA COMISSIÓ D’INVESTIGACIÓ PER LES PRESSUMPTES IRREGULARITATS DEL REI EMÈRIT JUAN CARLOS I

0
961

Comunicat del grup Junts per Faura

L’Ajuntament de la vila de Faura, reunit en ple el passat dilluns 28 de setembre, va aprovar una moció de Junts per Faura demanant a les corts generals espanyoles d’impulsar una comissió d’investigació sobre la presumpta operació d’evasió fiscal i frau orquestrada pel rei emèrit Juan Carlos I de Borbón.

Igualment la proposta aprovada pel ple municipal insta a retirar tots els homenatges existents en espais públics que facen menció a la figura del rei espanyol. Així mateix al text dels acords es demana que es destinen les quantitats econòmiques presumptament evadides a serveis socials bàsics com la sanitat i l’educació.

La proposta plenària presentada pel la coalició valencianista i d’esquerres ha vist com l’equip de govern del PSOE sumava el seu vot favorable a la moció, en paraules del portaveu Domènec Garcia “els demòcrates tenim la obligació d’alçar la veu des de totes les institucions possibles per denunciar la impunitat d’aquells qui han utilitzat els seus llocs d’influència per a enriquir-se a costa de la majoria mentre bona part de la societat passava penúries”.

En altre ordre de coses, el plenari va aprovar per unanimitat una proposició d’Alcaldia per a cobrar una taxa a les empreses propietàries de les línies elèctriques d’alta tensió per l’aprofitament de l’espai de domini públic del poble de Faura. Aquesta moció va generar un debat en torn al projecte i els terminis de desviació i soterrament de les línies d’alta tensió al seu pas pel barri d’Almorig però que, novament, va reunir la unitat d’acció entorn a assolir la major prestesa i eficàcia per a posar punt i final a quest periple que tant temps dura. Els valencianistes restaran amatents a les novetats institucionals locals al respecte, sense perdre el pols del carrer, i seguiran conreant les múltiples vies obertes a tots els nivells de l’Estat per tal de contribuir a l’esforç col·lectiu endegat pel poble de Faura.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here