El regal estrela per al pare Noel i Reis, la nova pròtesi per a la disfunció erèctil

0
917

La disfunció erèctil es defineix com la incapacitat total o parcial i persistent d’aconseguir i mantindre una erecció prou ferma per a mantindre relacions sexuals de manera satisfactòria.

No eres l’únic. Els problemes d’erecció afecten 1 de cada 4 homes a Espanya. Solen aparéixer a partir dels 40 anys, però poden manifestar-se a qualsevol edat per diversos factors orgànics o psico nerviosos.

Sí que és cert que, la gran majoria de casos d’impotència poden tractar-se de manera satisfactòria si es combaten a temps. Existeixen diversos tractaments i medicaments que afavoreixen l’eliminació de la disfunció erèctil.

El 52% dels homes d’entre 40 i 70 anys han experimentat alguna vegada problemes d’erecció. No obstant això, la disfunció erèctil no és una part inevitable de l’envelliment i pot tractar-se a qualsevol edat.

És important tindre clar que la majoria dels casos són provocats per causes orgàniques i no psicològiques. Això vol dir que només el 10% es manifesta per causes psico nervioses com l’ansietat o l’estrés.

La innovadora pròtesi és fàcil de col·locar, però millor escoltar tots els consells, funcionament i preus.

Podcast – Per a escoltar la tertúlia en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

PROGRAMA EN VIDEO

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí