El restaurant El Gat Negre de Faura, rep un solete de la Guia Repsol

0
739

El restaurant El Gat Negre està d’enhorabona. Ha sigut reconegut amb la categoria el Solete de la Guia Repsol, una distinció que s’atorga a aquells establiments al voltant de tota Espanya que tenen una cosa especial, unes característiques que fan que els clients se senten en un lloc singular, màgic, que gaudisquen de la seua estada i consideren que mereix un reconeixement.

Aquest encantador restaurant de Faura va obrir les seues portes en 2010 i està dirigit per Màrius Aznar en la cuina i per Sandra Gil a la sala. «No podem estar més feliços per aquesta distinció», expressen en rebre la notícia.

La seua cuina està en contínua evolució, incorporant diferents productes segons la temporada de l’any i la disponibilitat dels ingredients que el mercat ens ofereix. «Tenim especial cura en el tractament subtil i efectiu de cadascun d’aquests productes conservant les seues essències i propietats», afirmen des del restaurant. Per això defineixen al local culinari com un restaurant «essencialment mediterrani i de mercat».

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí