Elena Romà, exemple d’esforç i constància

0
737

Elena Romà va estudiar per a arribar a ser doctora amb l’especialitat de ginecologia. Treballava a l’Hospital General de Castelló i amb la seua consulta privada. Casada i amb dos fills. En l’arribada del seu tercer fill, una vena del seu cos es va trencar, amb la mala sort d’afectar-lo la medul·la espinal. Conseqüència final, està sense mobilitat de cintura cap avall.

Elena va passar d’un estat lliure de moviments físics a una important limitació, una nova vida per a ella es presentava. Com molta gent, Elena no es va ensorrar, lluitant cada dia per a tractar de ser el més autònoma possible i, amb això, va conéixer la natació, la qual, li fa sentir-se més lliure del que és. Però no és que es llança a la piscina i ja està, no! és que està competint a alt nivell. Tot això és un potent exemple que amb l’esforç i la constància podem aconseguir les nostres metes.

El passat dia 6 d’abril, Elena Romà va fer una xarrada en l’IES Almenara, on ens detalla com ha sigut el seu procés. Millor escoltar-la, molt interessants les seues paraules.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí