Els majors de Faura berenen amb safata daurada en les festes d’agost 2023

0
1200

Les tradicionals festes de Faura inicien alimentant-se, segurament per a agafar energia, amb el berenar per a la gent gran. Ja tots ben acomodats en les seues taules, alguns amb ombra i altres amb sol, es necessitava ventall o pamela per a resistir i algú amb barret com el de Clint Eastwood, van eixir els festers en fila índia, com en els millors restaurants, amb una safata daurada plena de menjar salat i dolç. Per a tots els tipus de resultats analítics sanitaris va haver-hi. Encara que poques safates van quedar amb alguna resta de coca, no sé si va ser que van eixir de casa ja preparats per a qualsevol contingència o és que van tindre molta previsió de no agafar una lipotímia per les altes temperatura, no van deixar ni rastre.

Després va arribar l’interminable bingo, no sé si molts números es quedaven per ratllar, la llengua dels jugadors no parava i la confusió era present; els oïts no estaven prou sans per a escoltar el cant numèric. Podria ser una raó, haver-hi com es pot esbrinar! Per fi, va arribar el moment esperat, BINGO!!! el nostre veí Secundino, el miraven tots de reüll, ja ens has fotut, ha sigut prou valent per a cantar bingo i emportar-se la medalla de guanyador.

A continuació poden veure un vídeo resum del berenar; escoltar el cant de les boles del bingo, no hi ha desaprofitament i escoltar comentaris de comensals, així com de Secundino, guanyador del bingo.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí