ELS SOCIALISTES DE FAURA PRESENTEN UNA PROPOSICIÓ PER A LA CREACIÓ D’UN CENTRE DE DIA

0
933

Nota de premsa del PSPV PSOE Faura

El Grup Municipal Socialista ha presentat per al Ple del 24 de setembre una proposició per a instar a la Conselleria d’Igualtat i Política Inclusiva perquè estudie incloure al poble de Faura dins de qualsevol dels plans o línies d’actuació que té per a la construcció de centres de dia, ja que la decisió final per a la planificació i construcció de nous centres de dia és de la Generalitat Valenciana, atenent criteris tècnics, i tenen en consideració, entre altres criteris, les necessitats municipals i comarcals o la titularitat municipal del solar.

La portaveu del Grup Socialista, Consol Duran assenyala que “l’Ajuntament de Faura ja és propietari d’un solar destinat a centre de dia des de 2007 quan va fer les gestions oportunes per a adquirir-lo i construir, el 2011, la primera fase de l’Espai dels Majors que és l’edifici destinat als majors autosuficients, restant la construcció de l’edifici destinat a les persones amb dependència a la convocatòria de futures ajudes, ajudes inexistents actualment”.

D’altra banda, el Grup Socialista ha presentat tres proposicions més. En la primera d’elles insta a la Generalitat Valenciana perquè prorrogue el Decret Llei 2/2018 que ha permés als ajuntaments amb cossos de policia local nomenar personal funcionari interí amb categoria d’agent, fins al 31 de desembre de 2018.

També ha presentat per a la seua aprovació una proposició perquè l’ajuntament de Faura elabore el Pla d’Actuació Municipal front al Risc d’Inundacions, i una altra sobre millores de condicionament de l’Estació de les Valls.

21 de setembre de 2018

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí