L’Atlètic Quart inaugura la 1ª Regional amb moltes ocasions de gol i poc encert davant el Jèrica 0-0

0
592

En plenes festes patronals de Quart de les Valls, l’Atlètic Quart estrenava categoria rebent a l’equip de Jèrica. Malgrat la important pluja caiguda, el terreny de joc estava en perfectes condicions per a jugar. Les graderies repletes d’aficionats locals i bastants visitants.

El partit va començar amb un lleuger domini local, però no prou per a crear perill en la porteria visitant. En massa ocasiones pilotes llargues als davanters la qual cosa, eren jugades fàcils per als defenses visitants. A més els davanters locals feien un doble esforç, primer pressió a l’eixida de pilota del Jèrica i després a córrer les pilotes llargues en atac.

En el minut 33, es va produir una jugada que va poder canviar l’esdevenir del partit. Pilota llarga a l’extrem esquerre local, s’interna en l’àrea i el defensa visitant li fa penalty clar que l’àrbitre assenyala. Pipa es col·loca la pilota amb tota la manyaga possible, xuta fort i per a dalt, el porter no arribava, però la pilota colpeja en el travesser i torna al terreny de joc. Fins als 45 minuts va seguir el partit amb la mateixa tònica, arribant-se al descans amb el 0-0.

S’inicia la segona part sense canvis per cap equip i prompte l’afició va detectar que el partit havia canviat. El Quart va augmentar considerablement la pressió, recuperava abans la pilota i el joc era més combinatiu fins a arribar a l’àrea contrària. Mostra d’açò, es van disposar de 4 o 5 ocasions de gol claríssimes. En l’assetjament i enderrocament del Jèrica en els últims minuts, en l’última jugada del partit, corner contra els visitants, es trau i el defensa trau en curt, el davanter local remata i dóna en la base del pal de la porteria. El Jèrica poca resposta va tenir al joc del Quart de la segona part.

Amb la clara ocasió perduda va finalitzar el partit amb el resultat inicial de 0-0. Pot ser que la primera part estiguera marcada per l’estrena de categoria, però la segona part va recordar l’anterior temporada. Si l’equip respon com en la segona part molt pocs punts s’aniran del camp del Quart.

Els dos equips van realitzar canvis, però no van tenir el resultat esperat.

En la pròxima jornada l’Atlètic Quart visita el camp del Puig, encara és prompte, però pot ser que aquest partit siga una bona prova per a comprovar el nivell de primera Regional.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí