En el derbi, el Faura no funciona davant un Almenara amb més caràcter

0
689

La penúltima jornada de la primera volta, en la primera regional, el partit estel·lar estava en la Corona d’Almenara, on el titular del camp rebia al Faura. Després de bastants anys, han tornat a coincidir en la mateixa categoria i mateix grup. Encara que la rivalitat actual ja no genera la mateixa passió que en l’antany, sempre existeix el pique esportiu, ara més aviat amb bromes, entre aficions veïnes. El partit no ha sigut bo però l’Almenara, amb més caràcter i garra, ha sabut jugar el seu partit i guanyar-lo amb claredat per 2-0 gols.

El Quart, patint però seguint la seua ratxa de victòries i continuar entre els aspirants per a pujar de categoria. En aquesta ocasió va véncer 1-0 al Jupiter.

Els juvenils de Faura, en un molt bon partit, aconsegueixen una meritòria victòria enfront del Borriana per 3-2 gols, remuntant en els últims minuts.

L’Almenara B, es desplaçava al camp del Saguntí. Va fer un bon partit però el Saguntí va ser superior i va aconseguir la victòria. El Benifairó descansava en aquesta jornada.

Les xiques del Quart van tindre un viatge dolorós a Moncada patint un fort resultat.

A continuació poden escoltar la tertúlia amb Pau Navarro, capità de l’Almenara com a convidat i veuran imatges, així com entrevistes a diferents entrenadors i jugadors.

Els que vulguen rebre les publicacions punxar en «SUSCRIBIRSE»

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí