En el Municipal de Faura, en un mal partit, el Quart aconsegueix 1 punt en el descompte / El Faura, gaudint, continua guanyant amb autoritat 1-4 a Vila-real

0
818
  • El Quart, amb el seu camp tancat, ha jugat en el Municipal de Faura, rebent a la Vall, sent el resultat d’empat a dos gols. Millor hauria sigut una victòria, però el punt aconseguit després del vist en la segona part, es pot donar per bo.

La pròxima jornada visiten al Jupiter de Massamagrell, bona oportunitat per a pujar posicions.

  • L’Atlètic Quart femení, va viatjar a la ciutat esportiva de Vila-real, les líders i van eixir amb set gols en contra. En el primer minut de joc van marcar el primer gol, fins a arribar als cinc en el descans.

En la pròxima jornada ve l’equip del Biensa.

  • El CF Faura, va viatjar al camp de l’Andiamo Vila-real i, amb una solvència aclaparadora, va tornar a guanyar fora del Municipal de Faura per 1-4 gols. Des de l’inici del partit ha sigut dominat totalment, arribant el marcador a col·locar-se 0-4. Ja al final, els locals, van marcar el gol de l’honor.

La pròxima jornada ve al Municipal el Viver 3r classificat.

  • Els juvenils del CF Faura, continuen guanyant, en aquesta ocasió 0-3 gols en la Vall. Continuen primers 4 punts, davant del Sogorb, amb un partit més.

La pròxima jornada visita el Municipal el Jérica, 51 classificat

ESCOLTAR LA TERTÚLIA

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí