Sofriment, alegria i enhorabona al Quart, continua sent de primera

0
489

Destacar de la passada jornada que l’equip juvenil del Faura, va aconseguir tres importantíssims punts, guanyant a l’equip de la Vall per 2 gols a 1. Amb aquesta victòria, mancant dues jornades per a finalitzar la lliga, només necessita un punt per a proclamar-se campió i aconseguir l’ascens.

Pel que fa al Quart masculí, en l’última jornada de lliga, jugava en el camp del Saguntino, jugant-se continuar en primera o baixar a segona regional. Si guanyava el partit, aconseguia la permanència i, si aconseguia el mateix resultat que el Bechí, que jugava en la Vall d’Uixó, també seguia en primera.

Doncs bé, mancant 15 minuts per a finalitzar el partit, el Quart perdia per 2-1 i el Betxí, guanyava 0-1. Negre, negre estava el panorama. El Quart aconsegueix l’empat a dos, però el Betxí continuava guanyant, el Quart continuava baixant. Mancant dos minuts per a finalitzar el partit del Bechí, la Vall aconsegueix l’empat a un gol. En aqueix moment, el Quart passava a continuar sent de primera.

Finalitzen els dos partits amb els resultats esmentats i l’alegria, entre jugadors i aficionats del Quart per aconseguir mantindre la categoria, és eufòrica. Un minut va durar, el Foios va perdre en el seu camp, per tant, era un triple empat a 33 punts entre el Quart, el Foios i el Betxí, la combinació de resultats entre ells podia variar les previsions. Es va haver de passar molts minuts d’angoixa fins que es confirmara que l’Atlètic Quart, aconseguia mantindre la categoria.

A continuació interessantíssima tertúlia que, en molts moments, no té desperdici.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí