Junts per Faura presenta la seua candidatura municipal en l’Escorxador de Faura

0
872

 

Comunicat de Junts per Faura

La coalició Junts per Faura va presentar el proppassat dissabte 4 de maig la seua candidatura municipal, enpaçalada per Domènec Garcia. En aquestes eleccions, la coalició de l’esquerra valencianista, integrada fins ara per Esquerra Republicana del País Valencià i Compromís, ha sumat la veu d’Esquerra Unida del País Valencià, a més de personalitats independents de la vida política local.

L’acte, que va aplegar un centenar de persones a l’Escorxador de Faura, va comptar amb la participació de l’històric diputat d’Esquerra Republicana Joan Tardà i del membre de l’executiva d’Esquerra Unida Cristian Veses. Tant Tardà com Veses van posar en valor la importància de sumar els esforços de totes les forces d’esquerres, republicanes i valencianistes que pose l’èmfasi en les necessitats de les classes treballadores.

El moment central de l’acte va estar protagonitzat per Sabina Ocaña, número tres de la candidatura, i Domènec Garcia, candidat de Junts per Faura a l’alcaldia. Ocaña va posar l’èmfasi en la “defensa d’unes polítiques públiques que siguen el suport i la força de la gent en cadascun dels escenaris que podem afrontar i en què ens podem retrobar la gent treballadora”.

Per la seua banda, Domènec Garcia va destacar els eixos de la política efectuada per Junts per Faura en els darrers anys. Domènec ha remarcat: “Des de Junts per Faura hem fet política feminista i per una igualtat real; hem treballat per fer complir la llei de memòria històrica, i hem fet política ambiental donant suport a totes les reivindicacions de la plataforma comarcal en defensa del nostre entorn. Així mateix, també hem estat els primers a denunciar l’acord econòmic entre la Unió europea i Sud-àfrica, amb el perjudici que comporta l’entrada de taronja sud-africana en plena campanya de la taronja valenciana.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí