En els dies de Pasqua, així com en les dies de festa, també es necessita sang

0
244

En aquests dies passats que pràcticament tots estàvem menjant-nos la mona de pasqua en uns moments de descans, els sanitaris continuaven treballant per a cuidar-nos, recordeu el temps de la pandèmia del covid? pocs recorden aquells dies. Dilluns passat, segon dia de Pasqua, em vaig acostar al poble de Xèrica per a menjar-me l’ou de Pasqua i em vaig trobar al furgó de la Conselleria de Sanitat que segueix pendent de nosaltres. Havien desplegat el seu equip per a la campanya diària de DONA SANG.

Tots els dies es necessiten al voltant d’unes 600 bosses de sang en tota la Comunitat Valenciana, no es pot parar, ni en dies de festa. Es necessita sang de tots els grups.

Li vaig consultar a la metgessa María José si podia prendre imatges a un donant perquè els possibles donants s’adonen del senzill que és; amb el consentiment del donant sí. Agrair a Francisco, veí de Viver, que va acceptar ser l’interprete d’aquesta bonica causa, així com a Juana, veïna de Xèrica.

Ara poden veure i escoltar a María José, la doctora i veure tot el procés que porta la donació i els comentaris de Francisco i Juana.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí