Vicent Marqués ha complit cent anys, el seu millor regal, la seua xarrada amb Jaume Domenech porter del València CF

0
913

Amb una memòria prodigiosa, Vicent Marqués, veí de Quart de les Valls, ha complit 100 anys. Dimarts passat, dia 26 de març, acompanyat per amics, familiars i per la sorpresa que li va fer traure el somriure de la seua boca, el porter del València CF Jaume Domenech, al qual li va contar tota classe d’anècdotes de l’equip de la seua vida, el València CF.

Va rebre diferents regals dels assistents, entre ells, dos pastissos amb un gran pes, les dues assenyalaven un 100. Una regal de la seua família i l’altra de l’Associació de Jubilats. L’Ajuntament de Quart de les Valls li agraeix a la família que hagen comptat amb el consistori per a aquest moment únic i tan especial per al poble. L’alcaldessa li va fer entrega d’un ram de flors. El regal més especial per a l’oncle Vicent, una samarreta del Jaume Domenech.

També es va disparar un castell de focs artificials i va rebre la visita de Fina, la seua metgessa; no per pujada del sucre ni tensió arterial, ni res semblant, va ser allí per a donar-li un beset. En més d’un moment va tindre present a la seua dona.

A continuació poden veure un vídeo resum de la seua festa, així com una xarrada que vaig tindre amb l’oncle Vicent Marqués i l’oncle Toni «Naquerano».

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí