EL BUS LABORA TORNA A FAURA EL 26 D’ABRIL PER POTENCIAR L’OCUPABILITAT DE LA CIUTADANIA

0
215

L’autobús estarà de 10 a 18 hores, a la Ronda Quémalo realitzant tràmits que generalment es fan a l’Espai Labora de Port de Sagunt

Faura rebrà de nou la visita del Bus Labora el pròxim 26 d’abril, oferint un horari d’atenció de 10.00 a 18.00 hores. Aquesta innovadora iniciativa se situarà en la Ronda Quémalo, al costat del Carrer de la Pilota, proporcionant un accés pròxim i directe als servicis d’orientació laboral per a tots els veïns i veïnes.

El Bus Labora és un projecte itinerant dissenyat per a portar els serveis que habitualment s’oferixen en els Espais Labora a aquelles localitats que no compten amb aquestes instal·lacions. En aquest autobús els ciutadans de Faura tindran l’oportunitat de realitzar directament des del seu municipi tràmits que generalment requerixen d’una gestió presencial en l’Espai Labora de Port de Sagunt. Així, es busca millorar l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de Faura, proporcionant un accés fàcil i directe a recursos valuosos per a la cerca d’ocupació i el desenvolupament professional.

Entre els serveis que estaran disponibles en el Bus Labora s’inclouen la revisió de currículums (autoentrevista), la renovació del DARDE, la recepció d’orientació laboral, la informació sobre cursos disponibles i la inscripció en aquestos. Ferramentes  fonamentals per a millorar les oportunitats d’ocupació i la capacitació professional.

En aquestos punts mòbils, es presta atenció personalitzada tant a les persones inscrites com a demandants d’ocupació als Centres Labora com a les persones no inscrites que estiguen interessades en els serveis que presta Labora.

La presència del Bus Labora a Faura és possible gràcies a l’adhesió del municipi al conveni firmat entre el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Aquest acord ha facilitat la implementació de dos punts mòbils de Labora a la Comunitat Valenciana, acostant serveis essencials d’ocupabilitat i formació a la ciutadania.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí