Enrique Salt, «Si deixes participar a la gent, ixes per una vora». Faura-2014

0
1599

Enrique Salt, va morir el dilluns dia 28 de novembre als 90 anys.

Enrique va nàixer a Benifairó de les Valls i, per circumstàncies de la vida, ha sigut veí de Faura, pràcticament, tota la seua vida. Va contraure matrimoni amb Milagros, veïna de Faura. Tota la seua vida l’ha passat entre nosaltres.

Des de ben jove, i de manera incansable, ha dedicat molta part de la seua vida al servei dels veïns de Faura. Entre uns altres: El Ampa del col·legi de Faura, Càmera Agrària, regidor en, en totes les èpoques, en l’Ajuntament de Faura,…

El seu optimisme i llum, s’ha apagat.

Aquest article, en la seua memòria, ho volia publicar el dimarts, dia 29 de novembre. No ho vaig poder fer. Per aqueixos dies, tenia la sensació que, ell, no volia que ho publicara, jo sí. Dic que no volia perquè, en la tempesta de la matinada del dilluns, pot ser que ell, ens estava parlant, content no semblava. En un tro, dels tants, em va cremar el router. No podia publicar.

Era un apassionat de la lectura i, en el seu record, he decidit preparar aquest article en la biblioteca, lloc que sempre em nomenava. Segur que, on estiga, seguirà llegint.

L’any 2014 li vaig fer una entrevista, de la qual, podran veure un xicotet resum de les seues paraules en el vídeo que es presenta al peu d’aquest article.

Gràcies Enrique Salt, per tota la teua dedicació als veïns de Faura.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí