Falta gestió integral en la Font de Quart?

0
611

Durant els últims, pot ser que tres, quatre anys, la Font de Quart ha estat en boca dels veïns de les Valls i, especialment, de Quart de les Valls. Es vol que siga un parc natural? està bruta? li falta aplicar una gestió integral? En realitat, què volem que siga la Font?.

Ara han arribat les eleccions municipals. Qui parla de la Font de Quart en campanya electoral? només les candidatures del poble de Quart, que seran els futurs gestors de la Font per ser un bé patrimonial de Quart. Però l’aigua no és de Quart, és de la Junta d’Aigües, a la qual pertanyen: Almenara, Faura, Benifairó de les Valls, Quartell, Quart de les Valls, Benavites i regants amb dret. Per tant, Quart no pot intervindre en l’aigua sense el consentiment de la Junta. Cadascun es passa la pilota a l’altre, ja pots buscar qui és el responsable de l’estat actual de la Font.

Dimarts passat, dia 23 de maig, Enric Amer i uns estudiants de l’IES de Sogorb, en pràctiques amb Acció Ecologista Agró, van estar en la Font de Quart per a realitzar unes classes de Gestió Mediambiental. A més, podem escoltar a Enric Amer, en una entrevista, on ens comenta del succeït en els últims anys.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí