FAURA INICIARÀ ELS TRÀMITS PER TAL DE DEMANAR LA CONSTRUCCIÓ D’UNA  EIXIDA DE L’AP-7 PER A LA COMARCA

0
779

El Ple també s’ha pronunciat sobre el “PIN parental”

El Govern local emprendrà pròximament les accions necessàries amb la resta d’ajuntaments del Camp de Morvedre per a sol•licitar l’obertura d’una eixida i entrada directes a l’AP-7, en l’àrea de l’actual peatge. La iniciativa, presentada pel Grup Municipal Junts per Faura, ha sigut aprovada unànimement amb el recolzament de la resta de grups municipals, PSPV-PSOE i PP.

La proposta apunta la possibilitat que per a la nova connexió s’aprofiten les actuals infraestructures (tals com la CV-320 i resta de camins rurals), el que permetrà minimitzar tant l’impacte ambiental com el cost de les possibles actuacions.

La necessitat d’aquesta nova eixida i entrada a l’AP-7 ve motivada per l’alliberament d’aquesta autopista i pel fet que per accedir des d’ella a Les Valls, nord de Sagunt, Port de Sagunt o Canet d’En Berenguer qualsevol vehicle ha de recórrer una distància addicional que supera els 14 quilòmetres, fins a poder fer el corresponent canvi de sentit a l’enllaç de l’A-7 amb l’A-23/N-234.

D’altra banda, el Ple també ha aprovat amb els vots a favor del PSPV i Junts per Faura i el vot en contra del PP una moció presentada pel Grup Socialista sobre el PIN parental on, entre altres coses, es demana al Govern Central que vetle pel compliment dels articles 27.1 del Títol I de la Constitució Espanyola de 1978, «Dels drets i deures fonamentals», que defensa el dret a l’educació i la llibertat d’ensenyament i el 27.2 que té com a fonament el ple desenvolupament de la personalitat humana en el respecte als principis democràtics de convivència i als drets i llibertats fonamentals.

A més a més, s’ha demanat a l’Estat que reforce el compliment dels plans d’igualtat, protocols LGTBI i formació en igualtat en els centres educatius per a la prevenció de la violència de gènere i superar el sexisme. En eixe sentit, s’ha apuntat que l’educació és la millor via de progrés social.

10 de febrer de 2020

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here