Faura renova l’ajuntament i millora l’accessibilitat del Parc de la Canaleta amb ajuda de la Diputació

0
748

El president, Jorge Rodríguez, i l’alcalde, Toni Gaspar, visiten les actuacions executades en aquest municipi del Camp de Morvedre amb fons de la corporació, que enguany destina 335.000 euros a Faura

El municipi de Faura ha renovat el seu ajuntament amb una inversió de 112.000 euros procedent dels Planes d’Obres i Serveis de la Diputació de València. Les obres en el consistori que dirigeix Toni Gaspar han permès reformar la façana i elevar la planta per a condicionar les oficines municipals. Aquesta és una de les actuacions que l’alcalde ha mostrat al president de la Diputació, Jorge Rodríguez, que ha visitat Faura en la seua ruta pel Camp de Morvedre, on la corporació invertirà enguany 4,5 milions d’euros.

D’aqueixes partides incloses en el Pressupost per a 2018, Faura rebrà al voltant de 335.000 euros provinents del Pla de Serveis i Obres Municipals (SOM), el Fons de Cooperació Municipal, el Pla de Camins i Vials i d’ajudes per a cobrir els danys causats per les pluges. Amb aquests fons provincials, el municipi podrà seguir millorant els seus serveis i infraestructures, com la reforma feta en l’ajuntament o la millora de l’accessibilitat i els nous jocs en el Parc de la Canaleta, que també ha visitat el president.

En el parc, diferents partides del Pla d’Inversions Sostenibles (IFS) han servit per a millorar l’accessibilitat, reformar la zona de jocs infantils i condicionar l’entorn, una inversió global de 100.000 euros que segons Toni Gaspar “consolida La Canaleta com un punt de trobada per al teixit social de Faura, un espai imprescindible per a xiquets, adults i persones majors, que ara està totalment renovat amb ajuda de la Diputació”.

Per a seguir llegint, punxa ací

elperiodicodeaqui.com

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí