FAURA SUPERA ELS 1.200 CASOS PER 100.000 HABITANTS PEL CORONAVIRUS

0
1331

Continuen augmentant les incidències per la Covid-19 en tota Espanya i les nostres poblacions no estan exemptes dels contagis. La població de Faura, segons Salut Pública, ha depassat els 1.200 casos per 100.000 habitants i l’Ajuntament de Faura ha publicat el següent bàndol:

IMPORTANT
Bona vesprada, Faura!
⚠️ Amb les dades de hui facilitades per Salut Pública a l’Ajuntament, la incidència de la COVID 19 ha superat els 1200 casos per 100.000 habitants en el nostre poble. Mig centenar de persones han donat positiu en els últims 15 dies, pulveritzant totes les estadístiques que teníem fins ara. 🚨 Pitjor fins i tot que en els primers dies de confinament de març. 🚨
⚠️ Per altra banda, les dades que apleguen des de l’hospital de Sagunt són descoratjadores.

Amb este escenari i amb la previsió del seu agreujament en les pròximes setmanes, us demane:
📍1. Que continueu extremant totes les precaucions i mesures de seguretat que conegueu front a la COVID 19.
📍2. Que vos autoconfineu. És a dir, deixeu de fer cap tipus de vida social. Només allò imprescindible, el temps imprescindible i amb les persones imprescindibles. I no eixir-se’n de les bambolles, ja siguen escolars, laborals o familiars.
L’extrem de la precaució com sempre ha de respectar-se per a la població vulnerable a la COVID 19.
📍3. L’Ajuntament, que ja per precaució no ha promocionat des de fa setmanes cap iniciativa que fomente el contacte social, suspén totes les activitats públiques i privades en instal·lacions municipals de tot tipus fins nova ordre. Queden tancats tots els parcs infantils, que restaran les pròximes setmanes precintats.
📍4. Només es manté l’atenció al públic de l’Ajuntament, donat que està articulat en grups bambolla, en les mateixes condicions que fins ara.
📍5. Demà serà l’últim dia de mercat fins al 9 de febrer. Queda, per tant, suspesa la celebració del mercat dels dimarts les pròximes setmanes. De totes maneres sabeu per experiència que l’abastiment està i estarà garantit. No entreu en locures de consum innecessàries.
📍 6. Demane a les associacions i entitats que acoplen les seues activitats a les noves circumstàncies en la mida de les seus possibilitats.
📍7. Done les gràcies a tots per la vostra responsabilitat estos mesos, però entendreu que, ara més que en cap moment de la pandèmia, demane la vostra més ferma col·laboració, perquè estem en un dels pitjors moments sense dubte.

L’alcalde.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here