Joaquin Mechó director titular del Centenari de la Societat Joventut Musical de Faura en 1978

0
1714

L’any 1978, la Societat Joventut Musical de Faura complia el centenari de la seua existència. Per a celebrar el Centenari que millor regal que guanyar el Primer Premi de la Secció Primera en el Certamen Internacional de Bandes de Música a València.

El Director titular que va dirigir la Societat Joventut Musical de Faura va ser Joaquín Mechó Nebot i Juan Garcés Queralt com Mestre Director Honorari.

El diumenge, dia 3 de desembre de 1978, a les 12 hores, es va realitzar el Concert Extraordinari amb motiu del Centenari.

Adjunt podran veure el programa complet del concert. També inclou una breu història de la Societat realitzada per Vicente Arnau Tortonda i Ángel S. Soriano Pérez, fotografies de la Musa Mª José Gimeno i Dames de la música: Trini Soriano, Fina Garcés, Tonica Salvador, Maribel Alberola, Mª Carmen Ramirez, Conchín Ramo, Mª Vicenta Mendez, Mª Teresa Beltrán, Mª Carmen Ros, Teresa Gil, Natalia Molina, Mercedes Martí y Esther Queralt, relació dels 63 components de la Banda de Música i moltes més curiositats.

A continuació poden veure l’entrevista realitzada al director Joaquín Mechó.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí