Jornada passada per un huracà de vent, pedra i pluja i el Faura pel quiròfan

0
715

Segona jornada de competició de lliga regional i passada pel mantell d’un huracà de vent i pluja, la qual cosa ha provocat la suspensió de la majoria dels partits dels equips de la Vall de Segó.

El Benifairó visitava el camp del Xilxes, partit suspés. Els juvenils del Faura, rebien al Foios, suspés. L’Almenara B havia de viatjar a Borriana, la gespa artificial del camp arrancat, partit suspés. L’Almenara A tenia preparat al Rafelbunyol per a jugar en La Corona, primer l’àrbitre que va arribar tard i després l’huracà que va arribar com si tinguera pressa; no es va escapar ningú, tots mullats i partit suspés.

Els únics que van poder jugar els seus partits van ser el Faura, que va jugar el dissabte i el Quart que el va fer el diumenge al matí. Pot ser que el Faura tinga un dels rècords en qüestió de destituir el seu cos tècnic, només recorde el cas de Camacho en el Reial Madrid, va ser abans del primer partit. Acabada la primera jornada, el Faura destitueix el cos tècnic i acomiada als jugadors argentins. Pot ser que la millor solució presa abans que fora massa tard. Van viatjar a la Vall amb un equip de circumstàncies, però en aquest moment, els resultats no és el més important. El Quart jugava el seu primer partit en el Mangriñan enfront del Cabanes i no va poder passar de l’empat a zero gols.

La tertúlia El Corner, ha rebut la visita de Borja Quirant, jugador i capità del Quart i de Luis Manuel, 2n entrenador, també del Quart. Escolten la interessant tertúlia.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí