Josep Miguel Ferrer, veí de Faura, funciona com un fórmula 1

0
1928

Josep Manuel Miguel Ferrer, va nàixer a Faura en el si d’una família dedicada al xicotet comerç de comestibles, la popular tenda “Casa Manolet”.

S’esperava que bén prompte agafara el ganivet per a tallar pernil, formatge o mortadela, no ha sigut així, la qual cosa que va agafar va ser un tornavís per a desmuntar i muntar tot joguet que li caiguera entre mans. Les Playstation, les portava de cul.

Mentre, també va arribar a formar part de la Societat Joventut Musical de Faura, com a músic en percussió.

L’any 2014, quan Josep tenia 16 anys, es va anar a l’Institut de Formació Professional, l’IES Botànic Cavanilles de la Vall d’Uixó, per a estudiar el grau mitjà i superior en tecnologia de l’automòbil. En l’actualitat està cursant el 1º de Grau Superior d’Automoció.

Els estudiants de tecnologia de l’automòbil tenen assignatures d’electrònica, electricitat i mecànica en general. L’Institut de la Vall d’Uixó disposa de tres tallers de pràctiques.

Quan estava cursant el segon curs, de grau mitjà, es va anar tres mesos a Portugal per a fer pràctiques en un taller, sota uns convenis entre Instituts. Al mateix temps, li proposen participar en la competició “Skills Comunitat Valenciana”. Skills és un campionat autonòmic convocat per la Consellería d’Educació, cofinançat pel Fondo Social Europeu i el Ministeri, que pretén promocionar els ensenyaments de Formació Professional per a promocionar les branques de Formació Professional. Josep no va dubtar un instant i va dir que sí. Va participar i va aconseguir el segon lloc. Quan van finalitzar les proves va comentar que en el pròxim any guanyaria.

Del 27 de novembre a l’1 de desembre del 2017, fa pocs dies, es va celebrar el campionat de l’any 2017, en la localitat d’Alacant. Doncs bé, allí estava Josep i, va aconseguir el que va prometre, va aconseguir la medalla d’or en Tecnologia de l’Automòbil.

Ara, Josep ha de seguir preparant-se, l’any 2019 va a representar a la Comunitat Valenciana en el campionat nacional, que se celebrarà a Madrid. Preparar-se significa fer moltes hores de taller en el seu temps lliure, fora de les hores lectives. Ja ho ha fet per a aconseguir la medalla d’or.

Josep no sé amb quin cotxe va, però porta una bona carrera. Esperem amb il·lusió la carrera de Madrid, seria definitiva per al seu futur. Els seus professors així ho veuen, li aconsellen una enginyeria mecànica, ell està dubtós si fer primer el master de mecànica de competició o l’enginyeria. Agafe el cotxe que agafe, que li porte a una bona destinació.

Enhorabona Josep.

Ah! Aprofite per a demanar-te, si pot ser, un tricicle elèctric fórmula 1, per a circular pels carrers de Faura. Vull arribar el primer eh!

COMENTARIS DE JOSEP MIGUEL FERRER

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí