JUNTS PER FAURA ANUNCIA ELS PRIMERS  NOMS DE LA SEUA CANDIDATURA A LES ELECCIONS MUNICIPALS

0
983

La coalició de Junts per Faura ha fet públics els noms de les persones que ocuparan els primers llocs de la llista amb qual la formació valencianista concorrerà a les properes eleccions municipals de 28 de maig.

L’equip que ha conformat Junts per Faura barreja gent amb experiència a la política municipal i també de nova. Persones que aportaran aire fresc per poder governar el poble de Faura des de polítiques transversals i participatives que obriguen de bat a bat les portes i finestres de l’Ajuntament als faurers i faureres.

El primer lloc de la llista, que optarà a l’alcaldia de la localitat, l’ocuparà l’actual portaveu del grup municipal al Ple de l’Ajuntament, Domènec Garcia, regidor de l’ajuntament des de 2011 i cap de l’oposició al govern local la legislatura que ara acaba. En paraules del candidat: «Junts per Faura està sobradament preparat per a governar. Tenim gent nova i amb moltes ganes, gent experta amb un recorregut extens en la polítca municipal i un projecte per implicar a gent diversa de tot el poble en la pressa de decisions que ens afecten a tots».

En segon lloc de la llista hi apareix Mari Carmen Jordano, veïna de Faura i auxiliar d’infermeria de professió. Mari Carmen hi participarà per primera vegada en la política municipal, manifesta ganes i idees de millorar el poble en molts aspectes com ara impulsar espais d’oci i dotacions per a jóvens, així com la possibilitat de coordinar aquestos espais de manera mancomunada.

En tercer lloc, trobem l’actual regidor de la coalició José Cerezo. Cerezo, secretari local de Compromís a Les Valls, ha sigut molt actiu en l’actual legislatura en aspectes relacionats a tota l’activitat del grup municipal de Junts per Faura. Ha sigut el més actiu de la corporació respecte a presentació de mocions i preguntes als òrgans oficials de l’ajuntament en l’actual legislatura.

En quart lloc de la llista trobem Elo Chamarro, presidenta de la sección local d’Esquerra Republicana a Faura i veïna del poble des de fa pocs anys. Elo és treballadora de magatzem de taronja i activista en defensa dels drets laborals i del feminisme.

Així les coses, Junts per Faura es presenta per a arribar amb força al govern municipal de Faura i fer polítiques que canvien el rumb dels darrers anys de majoria absoluta socialista i de paràlisi política local.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí