L’ALCALDESSA D’ALMENARA INFORMA ELS GRUPS MUNICIPALS DE LES NOVES ÀREES I DELEGACIONS D’ALCALDIA

0
828

En la reunió s’han iniciat els contactes per a consensuar la nova estructura i organització municipal que es debatrà en el pròxim ple

Aquesta vesprada s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Almenara una reunió convocada per l’alcaldessa, Estíbaliz Pérez, a la qual han assistit els portaveus dels grups municipals. En ella l’alcaldessa ha volgut informar de primera mà als grups municipals de les delegacions d’alcaldia així com també buscar el màxim consens possible cara al ple previst per a aprovar tots els detalls de l’organització municipal per als pròxims quatre anys.

Al mateix temps, l’alcaldessa ha volgut informar de primera mà als grups municipals i els seus representants de la futura organització municipal que contemplarà tres grans àrees: govern per a les persones (cultura, esport, joventut, festes, participació…), govern de territori i sostenibilitat (urbanisme, medi ambient, agricultura…) i govern intern (les àrees de funcionament intern del consistori).

En aquest sentit, abans que fora públic, Estíbaliz Pérez, també ha volgut donar a conéixer als grups municipals com quedarà la configuració de les delegacions d’alcaldia (regidories), competència que li correspon de manera personal a l’alcaldessa.

Així doncs, l’estructura del govern municipal d’Almenara, quedarà de la següent manera:

  • Estíbaliz Pérez

o   Alcaldessa

o   Educació

o   Polítiques Inclusives

o   Govern obert i polítiques transversals

  • Lorenzo Vicent

o   Primer tinent d’alcaldessa

o   Territori i Mobilitat

o   Esports

o   Joventut

  • Débora Marín

o   Segona tinenta d’alcaldessa

o   Festes

o   Igualtat

o   Policia Local

o   Oficina Atenció Ciutadana

o   Noves Tecnologies

  • Alicia Paricio

o   Sostenibilitat i Transició Ecològica

o   Turisme

o   Comerç i Mercat

  • Borja Forner

o   Agricultura i Desenvolupament Rural

o   Protecció Civil

o   Associacions

o   Sanitat i Consum

  • Sonia Bonet

o   Economia i Hisenda

o   Recursos Humans i Polítiques d’Ocupació

o   Cultura

o   Memòria Democràtica

ORGANITZACIÓ DE L’AJUNTAMENT

D’altra banda, segons ha explicat l’alcaldessa “hem iniciat els contactes per a posar en marxa entre tots els grups aquest nou mandat de quatre anys, començant per la nova organització municipal que s’haurà d’aprovar en el pròxim ple, tal com marca la normativa”. Així, la idea d’aquestes reunions és “buscar a través del diàleg i l’enteniment els punts comuns i l’acord entre totes les formacions polítiques, qüestió que agraïm”.

Finalment, l’alcaldessa també ha proposat als grups municipals que es realitzen dues Declaracions Institucionals en el primer ple d’aquest nou mandat. La primera seria manifestar una vegada més la repulsa del consistori davant la violència de gènere i la segona seria de suport al col·lectiu LGTBI+ i contra la LGTBIfobia.

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí