JUNTS PER FAURA DEMANA AL GOVERN MUNICIPAL L’ADQUISICIÓ DE “MANTAESCOLA” PER A ALUMNES I PROFESSORAT DE L’ESCOLA DEL POBLE

0
744

Comunicat de Junts per Faura

La coalició valencianista de l’Ajuntament de Faura ha presentat una moció al darrer Ple municipal d’enguany perquè l’Ajuntament dote el centre escolar municipal del producte anomenat ‘Mantaescola’. D’aquesta manera, alumnat i professorat podran combatre el fred de l’hivern en aquest curs tan particular per la Covid-19, ja que la normativa sanitària indica que cal generar una ventilació creuada a les aules del centre amb les finestres obertes.

El portaveu valencianista, Domènec Garcia, afirmava que ‘el preu del producte és molt raonable, i més si tenim el compte el profit en benestar dels xiquets i xiquetes del poble. Per això demanem al govern municipal que valore la possibilitat d’incloure aquesta partida al Pressupost del 2021 que aprovarem al desembre i que, tant alumnes com professorat del CEIP Sant Vicent Ferrer de Faura puguen suportar millor les setmanes més dures de l’hivern que ara comença’.

En altre ordre de coses la coalició d’esquerres ha demanat que el Ple de l’Ajuntament es posicione sobre l’edifici de la Corbella, instant al govern municipal a retirar de la façana el rètol propagandístic del PSOE, pel fet que aquest edifici, en tant que públic, ha de guardar un principi de neutralitat, qüestió que ara incompleix completament.

Així mateix, des de Junts per Faura continuen mantenint que l’adquisició d’aquest emblemàtic edifici, símbol de la memòria històrica local, no va ser la més apropiada. La coalició d’esquerres manté que ‘aquest local sempre ha sigut del poble i nosaltres continuem dient que no calia haver pagat l’enorme quantitat que es va pagar perquè, si l’Ajuntament haguera volgut, s’hauria recuperat sense haver de pagar per ell’.

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here