Sessió participativa perquè Faura tinga un transport saludable sense soroll i contaminació

0
148

La convocatòria oberta a tots els veïns i veïnes tindrà lloc dimecres, 10 de maig, a les 18:30 hores

Buscant el màxim consens en la creació del nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), l’Ajuntament de Faura celebrarà una sessió per involucrar novament el veïnat. Després d’haver promogut la participació ciutadana amb la difusió d’una enquesta sobre les bases del futur PMUS, el consistori torna a convocar totes les persones que estiguen interessades en implantar formes de desplaçament més sostenibles. La cita serà dimecres, 10 de maig, a les 18:30 hores, al saló d’actes de l’ajuntament.

L’objectiu de la reunió és definir i debatre les característiques del PMUS, un instrument de planificació estratègica que permet establir les bases d’un model de municipi saludable, segur i inclusiu, on les persones són el centre. Un model que, en definitiva, permet millorar la qualitat de vida de tots i totes.

El PMUS busca l’equilibri entre la satisfacció de les nostres necessitats de mobilitat i el respecte tant pel medi ambient com pel nostre territori. Així, es busca prioritzar el transport amb mitjans no motoritzats per davant del vehicle privat per a minimitzar el soroll i la contaminació, reorganitzant la manera en què s’ocupa l’espai públic.

Les opinions i valoracions que la població va traslladar a l’Ajuntament durant l’enquesta publicada a finals de gener va servir per determinar aspectes relatius als hàbits i costums relacionats amb els desplaçaments pel terme municipal o els punts negres i perillosos.

La confecció d’aquest PMUS compta amb una subvenció de la Delegació de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí