L’Ajuntament de Faura promou un Sant Valentí amb roses solidàries per a la lluita contra el càncer

0
236

La recaptació de la venda de 500 roses preservades anirà íntegrament destinada a l’AECC

Una vegada més, l’Ajuntament de Faura s’implica en la lluita contra el càncer promovent una campanya que, a més, servirà per continuar donant visibilitat al teixit comercial del municipi. En aquest cas, sota el títol “Un Sant Valentí especial. Un Sant Valentí solidari”, els locals col·laboradors de la iniciativa posaran a la venda durant tot el mes 500 roses preservades amb l’objectiu de destinar els diners recaptats a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). “Sabem que al mes de febrer les campanyes comercials giren al voltant del Dia dels Enamorats i nosaltres hem volgut aprofitar perquè eixes compres tinguen, a més, una vessant solidària”, ha explicat la tinent d’alcalde, Consol Duran.

Però, la proposta no només està pensada en el 14 de febrer, ja que 10 dies abans, el 4, se celebrà el Dia Mundial contra el Càncer. “No hi ha millor mes que aquest per posar en marxa una iniciativa que done suport a la investigació contra la malaltia”, ha destacat Duran, qui ja ha anunciat que, en el cas que la campanya siga un èxit i s’esgoten totes aquestes roses eternes solidàries, l’Ajuntament n’adquirirà més.

Un total de 22 comerços de Faura participaran en la campanya que s’estendrà fins al 28 de febrer. Aquestos estaran degudament identificats amb la cartelleria dissenyada per a l’ocasió, on, a més del lema, es pot llegir “comerç de Faura solidari”. En eixe sentit, la regidora ha volgut posar en valor la implicació de tots aquestos locals, als qui ha agraït la seua bona resposta en aquest tipus d’iniciatives. “Valorem enormement la seua col·laboració, ja que sense ells no podríem portar a terme aquestes propostes”, ha recalcat. “El comerç local és -segons la tinent d’alcalde- un dels eixos fonamentals per a tindre vida als nostres carrers, per a trobar a prop de nosaltres béns i serveis i, en definitiva, per a fer poble”.

DONATIU I SORTEIG

A banda de col·laborar en la lluita contra el càncer a través de la seua aportació a l’AECC, les persones que adquirisquen una d’aquestes roses, que estan a la venda per 5 euros, entraran en el sorteig de cinc cúpules de cristall amb flors seques i preservades. Amb cada compra rebran un cupó per a depositar en l’urna que hi haurà a l’entrada de l’ajuntament i el dia 3 de març se realitzarà un sorteig entre totes les persones que han participat. Un incentiu més per formar part d’aquesta proposta solidària, on la protagonista són les roses preservades. Es tracta de flors 100% naturals que, després de ser tallades, se sotmeten a un procés en el qual se substitueix la saba i l’aigua de la mateixa per un líquid preservant que aconsegueix que duren fins a mes de 5 anys sense marcir-se, depenent de les cures i la temperatura a la qual s’exposen.

Quan encara no ha passat un mes des que es va tancar la campanya nadalenca, a què el Govern de Faura va destinar un pressupost de 5.000 euros, es posa en marxa aquesta nova iniciativa que promet omplir de solidaritat, amor i roses el poble.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí