JUNTS PER FAURA PRESENTA UNA BATERIA DE PROPOSTES AL CONSELL CONSULTIU MUNICIPAL POST COVID-19 PER A L’EIXIDA DE LA CRISI

0
624

El grup municipal de Junts per Faura va presentar el passat dilluns 29 de juny un conjunt de propostes per a ser debatudes i treballades a la primera sessió del Consell Consultiu de la Vila que s’ha de convocar properament.

El Consell Consultiu és una figura de la carta de participació ciutadana on s’apleguen tots els grups polítics, els sindicats amb activitat local, els comerços del poble i les associacions locals. Aquesta ferramenta va ser creada i activada el passat ple del mes de maig en una votació per unanimitat de tots els regidors de l’Ajuntament amb l’objectiu i la finalitat de treballar conjuntament des de tots els estaments del poble.

Junts per Faura inicia l’activitat i debat d’aquest òrgan amb propostes com la realització de cursos de formació per ajudar als veïns del poble a l’adaptació a les exigències del mercat laboral en plena crisi, la destinació del pressupost no executat de les festes d’agost a una programació cultural en valencià o un servei de voluntariat per a combatre l’aïllament social, especialment de la gent gran.

El portaveu de la formació política, Domènec Garcia, ha indicat que també s’ha demanat l’obertura de la piscina municipal “ni que siga per a oferir al veïnat la possibilitat de fer cursets de natació o similars, amb totes les mesures de seguretat necessàries”. A més a més, manifesten la satisfacció per la recuperació del servei d’activitats a les instal·lacions esportives municipals. Finalment, també s’ha demanat la flexibilització del format dels pressupostos participatius, amb l’obertura d’un període especial de presentació de propostes per part del veïnat per a acostar al comú del poble les decisions arran de com combatre la crisi social derivada de la COVID-19.

4 de juliol de 2020

Deixar una resposta:

Please enter your comment!
Please enter your name here