JUNTS PÈR FAURA US DESITJA MOLT BONES FESTES D’AGOST

0
691

Comunicat de Junts per Faura

Des de Junts per Faura desitgem a totes les veïnes i els veïns que tingueu un merescut descans estival, tot esperant alhora que l’onada de calor ens deixe respirar una miqueta. Així mateix, us desitgem també que participeu i gaudiu de les Festes d’Agost, les nostres festes populars.

Aprofitem la celebració de les nostres tradicions per insistir que, com sempre, les Festes han d’anar presidides pel respecte, el civisme, el bon veïnatge i la companyonia. Unes festes que sobretot han d’estar lliures de violència masclista: tothom ens hem de responsabilitzar perquè els comportaments incívics o violents no puguen malbaratar la nostra celebració.

Per cert, no ens estarem d’acabar amb un breu apunt polític. En relació amb la polèmica per la compra de La Corbella, per elegància i per respecte al període festiu (que no tothom practica o ha practicat en el passat, si més no), respondrem en el moment que considerem més convenient i de manera ben documentada. Els ja clàssics, casposos i prepotents intents d’alguns de ridiculitzar la nostra activitat com a oposició i les “cerimònies de la confusió” no ens marcaran l’agenda política. Temps al temps!

Bones Festes d’Agost!

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí