La 10K ha recorregut per 10.000 metres de la Mancomunitat de les Valls

0
528

Ahir dissabte, dia 4 de novembre de 2023, va tindre lloc la carrera 10K del circuit de la Diputació de València any 2023, en la localitat de Benifairó de les Valls. A les 17 hores, va ser l’eixida des de la plaça de l’Ajuntament de Benifairó. Com a anècdota dir que, la climatologia habitual en les últimes carreres organitzades en Benifairó, sempre plovia, en aquest cas no, va ser el fort vent el que va ser present.

La carrera ha estat, principalment, organitzada pel Club d’Atletisme La Vall de Segó, amb la col·laboració dels cinc pobles de la Mancomunitat de Les Valls. Fins a la data, es realitzava una Mitjana Marató, però enguany l’organització ha considerat que l’ideal seria passar a ser una 10K i Benifairó ha sigut la primera amfitriona de la 10K de La Vall de Segó.

Es van registrar més de 150 participants, dels quals, uns quants, competien per guanyar el circuit de la Diputació i prompte van agafar distància sobre la resta. El tram més complicat del recorregut va ser quan es va passar al costat de les palmeres prop de la Font de Quart i pel Ecoparc, on el vent, al costat de l’esforç, s’apreciava en els rostres dels corredors. El primer a arribar a la meta ho va fer amb un temps de 31’11 minuts. Era un dels favorits.

Dir que també han participat nombrosos voluntaris, tots ells organitzats en els cinc pobles.

A continuació trobaran un vídeo que resumeix del que ha sigut la carrera.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí