La Diputació de València triarà nou president el 17 de juliol, Toni Gaspar, diputat d’Hisenda i alcalde de Faura, és l’únic candidat

0
1016
Toni Gaspar, diputat d’Hisenda i alcalde de Faura, és l’únic candidat per a substituir Jorge Rodríguez.
La Diputació de València celebrarà dimarts 17 de juliol el ple en què s’elegirà el nou president de la institució que substituirà en el càrrec Jorge Rodríguez.
Rodríguez va dimitir per la seua vinculació amb l’operació Alqueria, que investiga presumptes irregularitats en la contractació de personal directiu en l’empresa pública Divalterra.
Toni Gaspar, diputat d’Hisenda i alcalde de Faura, proposat pel PSPV, és l’únic candidat a la presidència de la Diputació, i els grups que formen l’equip de govern de la corporació provincial, PSPV, Compromís, EU i València en Comú, ja han avançat que han decidit donar-li suport.
Aquest mateix dia, abans del ple d’elecció del president, tindrà lloc una sessió en què prendrà possessió Rebeca Torró, la persona que ocuparà el lloc de diputat de Rodríguez, que, no sols ha renunciat a la presidència, sinó també a la seua acta en aquesta institució.
Seguir llegint, ací
À Punt

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí