La Font de Quart en el dia de la Constitució bonica i lluenta estava

0
1081

El dia 6 de desembre ha sigut el dia de la Constitució, cosa curiosa a Espanya i segurament a nivell mundial, dos reis han estat en el Congrés dels Diputats de Madrid, per a celebrar els quaranta anys de democràcia on, Juan Carles I, rei emèrit i el seu fill Felip VI, rei d’Espanya. Els dos van acudir amb les seues respectives reines.

Doncs bé, davant l’esplèndid que va començar el dia amb un sol radiant i una temperatura excel·lent per a gaudir del camp, vaig aprofitar l’oportunitat per a realitzar-li una visita a la font de Quart.

El dia, com he dit abans, espectacular, però la font meravellosa està. Els nivells d’aigua màxims, tots els ulls de brollador desbordant d’aigua, els canals i basses d’aigua netes estan i un bon senyal de vegetació de boba s’aprecia, en definitiva, l’he vista brillant. L’única nota negativa, les condícies públiques; amb cadena estan. Tampoc vaig poder veure esquirols.

Sobre les 100 persones estaven gaudint del tranquil lloc per al descans d’adults i jugar els xiquets i, entre mans, uns, d’unes apetitoses paelles i, uns altres, d’unes magnífiques torrades de carn.

Portava la meua càmera de fotografiar i vaig aprofitar per a realitzar unes fotografies, les quals us presente perquè pugueu comprovar el bonica que està la font de Quart.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí