La Patrulla Animal Vall de Segó, fa la seua presentació oficial a tots els grups polítics de les Valls

0
1234

En el saló de plens de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls, s’ha presentat a nivell oficial l’Associació Patrulla Animal Vall de Segó.

Tots els grups polítics, dels cinc pobles de les Valls, han sigut convidats per a assistir a la presentació de l’associació i escoltar les problemàtiques existents actualment, especialment, amb gats i gossos. Sense anar més lluny, en aquests últims dies una colla de joves de Faura, s’han dedicat a donar pallisses i maltractar a gats.

Entre els representants polítics ha sorgit la possibilitat d’iniciar converses per a arribar a concretar un conveni de col·laboració amb l’associació, on puga garantir un servei municipal.

A continuació escoltaran unes paraules de Laura Pedrós, presidenta de l’associació i, tambè, llegir el text presentat als representants municipals.

PATRULLA ANIMAL VALL DE SEGÓ

patrullaanimalvalldesego@gmail.com

Als i les  miembres integrantes dels Ajuntaments de Les Valls:

L’associació sense ànim de lucre Patrulla Animal La Vall de Segó, som un grup de veines i veïns dels 5 pobles de les Valls, que han cregut fermament en la necessitat d’un canvi de conveni quant al tractament dels animals de companyia perduts, extraviats o en perill.

Volem arribar a un consens i col·laborar amb vostés per a dur a terme una sèrie de objectius que ens ajudarà en la millora per a adaptar-nos a un sistema on la convivència humà/animal siga més ètica i justa.

PROPOSEM:

Que es dispose d’un lector de microxip per poble. Nosaltres com a associació disposem d’un, i no tenim problema a desplaçar-nos quan siga necessari, però cal tindre en compte que treballem i sempre no podrem acudir immediatament.

· Que es dispose d’un local (si pot ser un per poble millor) on deixar el gos en el cas de tindre microxip. L’associació ens encarregaríem de recollir-ho, alimentar-ho, curar-ho i entregar-ho al propietari, podent demanar al propietari en el moment de la recollida, que esmenara els costos (si hi ha hagut veterinaris, menjar, etc). Els ajuntaments estalviarien així el cost de la gossera.

· Volem començar un pla de colònies felines controlades per a això, es necessitarà pressupost econòmic destinat a aquest efecte, nosaltres com a associació no disposem de mitjans econòmics.

· Ens oferim per a la captura, solta i cures de l’animal, disposem de gàbia parany, ens oferiríem per a portar un cens de colònies així com un cens i control mitjançant carnets de les persones alimentadores.

Sabem i entenem que totes les nostres peticions no poden ser ateses immediatament. Esperem que almenys tinguen en compte que la nostra associació està disposada a ajudar-los en tot al que a protecció animal es refereix. Si vostés tenen altres opcions i suggeriments a tindre en compte, estarem encantades/us de atendre-les. Desitgem que algun dia la mancomunitat de les Valls siga un exemple de pobles que conviuen amb els seus animals de manera ètica, cívica i lliures d’abandons.

Patrulla Animal La Vall de Segó

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí