La Penya Sant Roc, fitxa a D. Guillermo Carrasco, capellà de Benifairó i Faura

0
1295

Finestra-Rey

Com sempre, el dia de Sant Roc, un gran dia.

Retor-3Entre moltes novetats cal destacar una en particular. La penya Sant Roc, ha fet un fitxatge d’alt nivell. Ha fitxat a D. Guillermo Carrasco, capellà de Benifairó i de Faura.

Com es pot observar a la foto de grup, apareix en el clàssic lloc que li correspon al davanter centre de l’equip. Espere que li hagen lliurat la samarreta amb el número 9.

Era necessari fer aquest fitxatge. La Penya no podia seguir sense capellà. Ara, Sant Roc, estarà content i els penyistes, confessats.

En la cercavila habitual de la penya, per a iniciar la correguda del bou, membres de la penya portaven entre les seues mans una pancarta en la qual, reivindicaven els bous al carrer.

Els bous bé, un es va resistir a anar-se al corral, li agradava l’ambient.

A la nit, un esglai. El bou embolat va arribar a la barrera de l’entrada a Faura, sembla que va veure alguna cosa que no li va agradar, en l’altra part, fica les banyes entre els barrots i, mig cos dins del recinte i, l’altre mig cos, amb el cap i les seues corresponents banyes, fora del recinte. Es pot veure a la foto que s’acompanya.

La cosa no va passar d’ací. Alguns assistents als bous, de barrera exterior, pel sòl però, al final només va ser un esglai. El bou va tornar a reincorporar-se al seu recinte establit.

 Retor-2  Dia-penay-1

 

 Bou-penya-1-pancarta  Bous-penya-4

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí