La Tertúlia Esport Ràdio desitja BON NADAL al CF Faura i al Atlètic Quart

0
774

Jugada la jornada número 15 de la lliga amateur, els resultats han sigut un de calç i un altre d’arena. L’equip del CF Faura s’ha presentat a Vila-real amb 9 jugadors i en el descans, perdent per 4 gols a 1, va haver-hi una espècie d’acord perquè el partit es donara per finalitzat. L’equip, i el nom de Faura, està causant una imatge penosa allà per on va.

La pròxima jornada es jugarà el 13 de gener de 2019, esperem que les reunions previstes per a aquesta setmana entre la directiva i plantilla de jugadors, siga el principi d’una recuperació de responsabilitat pels colors del CF Faura.

Pel que fa a l’Atlètic Quart, davant un partit de màxima urgència per a guanyar, es va patir a l’inici del partit per avançar-se en el marcador els de Sagunt, però amb tenacitat i lluita es va poder aconseguir l’anhelada victòria.

Els torrons es podran menjar més tranquils encara que encara seran durs, cal eixir de la posició que estan en la classificació per a passar als blans.

Si algú té problemes d’escoltar l’entrevista pel facebook, pot punxar el següent enllaç per a entrar en la web de la ràdio i la podrà escoltar: radiovalldesego.com

 

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí