LA VOLTA A PEU VILA DE FAURA-MEMORIAL HÉCTOR FORNER OMPLIRÀ FAURA  D’AMBIENT ESPORTIU EL PRÒXIM 25 DE MAIG

0
456

La carrera forma part del I Circuit de Carreres Populars «Cronometra» del Camp de Morvedre

Un any més els corredors prendran els carrers de Faura per enfrontar-se als 9 kilòmetres de la 19 edició de la Volta a Peu Vila de Faura-Memorial Héctor Forner, que se celebrarà el pròxim dissabte, 25 de maig, a partir de les 19 hores. L’eixida i arribada estaran situades en el carrer Cervantes, al costat del CEIP Sant Vicent Ferrer.

La carrera, que organitza anualment l’Ajuntament i que compta amb la col•laboració del Club d’Atletisme La Vall de Segó, incorpora enguany una novetat: forma part del I Circuit de Carreres Populars «Cronometra» del Camp de Morvedre, que inclou 8 carreres per diversos pobles de la comarca.

Les inscripcions per a la Volta a Peu Vila de Faura-Memorial Héctor Forner poden realitzar-se fins el dijous 23/05/19, a les 23:59 hores, a la pàgina web sportmaniacs.com, única manera de participar, ja que el dissabte, 25 de maig, no s’acceptarà cap inscripció. A la mateixa pàgina també és possible registrar-se per a participar en el I Circuit de Carreres Populars «Cronometra» del Camp de Morvedre.

El traçat de la prova de Faura és majoritàriament urbà, però un dels seus principals atractius és la pujada a La Rodana. Aquesta part del recorregut, que exigeix un major esforç físic, s’ha convertit en el seu principal reclam, ja que els corredors hi han d’ascendir a aquest paratge natural a 190 metres sobre el nivell de la mar en l’última part del trajecte.

Els 600 primers participants a travessar la línia de meta rebran una samarreta i s’atorgarà un trofeu al primer corredor i corredora local i al primer corredor i corredora del Club d’Atletisme La Vall de Segó. Els tres primers classificats de cada categoria també aconseguiran un trofeu.

A més de la carrera destinada als corredors adults, també se celebraran altres proves orientades als participants d’entre 1 i 15 anys. Aquestes començaran mitja hora abans de la competició principal, a les 18:30 hores.

La Volta a Peu Vila de Faura-Memorial Héctor Forner va començar l’any 2001 com un homenatge a Hèctor Forner, una jove promesa de l’atletisme que va morir uns dies abans del campionat autonòmic, amb només 14 anys. Ara, s’ha convertit en un referent per als amants d’aquest esport.

20 de maig de 2019

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí