«La Voz Joven» de l’IES Vall de Segó parla de, Sabem el què mengem?

0
396

Benvinguts a “La Voz Joven”, 20 minuts d’actualitat i reflexió de la mà de joves que volen expressar el que pensen! Esteu preparats?

Avui, i després d’observar que la gent d’a peu desconeix la relació entre alimentació i salut, així com que existeix una gran quantitat de fake news a les xarxes socials sobre què menjar, les millors dietes o dietes milacre o fins i tot plantejaments sobre aliments prohibits o aliments que et permeten perdre el greix, els nostres joves s’han posat mans a l’obra i han buscat informació sobre l’alimentació i la nutrició.

Concretament, avui, Nerea, Fran, Andrey i Asier, juntament amb Pablo i la professora, Cristina, han parlat sobre quins aliments tenim al nostre abast, que ens aporten, a nosaltres i al medi ambient i com podem millorar la nostra alimentació!

Es un PODCAST a l’IES Vall de Segó! Des de l’assignatura de Projecte Interdisciplinari a 4t d’ESO que han iniciat el projecte de «La Voz Joven», un espai on compartir el que pensen els joves sobre temes d’actualitat. Un podcast, amb col·laboració de la Ràdio Vall de Segó.

El proper episodi parlarem de drogues, adolescència i societat.

Podcast – Per a escoltar la tertúlia en el mòbil, tocar el text: Reproduir en Navegador

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí