L’Agrupació d’Aquarel·listes de València, pinten en els jardins de la Casa Guarner, de Benifairó de les Valls

0
1049

Els pintors que s’han acostat a pintar els lluminosos colors existents en la Casa Guarner, situada en la localitat de Benifairó de les Valls, pertanyen a l’Agrupació d’Aquarel·listes Valencians, una associació sense ànim de lucre que pretén fomentar les relacions humanes i amb voluntat, col·laboració i iniciatives, dignificar l’Aquarel·la per a situar-la en els nivells artístics que per si mereix.

València era l’única Comunitat d’Espanya que no tenia una Associació Oficial d’Aquarel·listes, tenint un gran nombre d’ells, que per la seua qualitat han aconseguit un gran prestigi en el panorama artístic nacional.

Per fi, uns amics i companys aquarel·listes amb inquietuds, van decidir formar un grup de treball fins a arribar a constituir formalment l’Agrupació l’any 2005.

A continuació disposen de l’enllaç de la Web de l’Agrupació, on podran veure la seua galeria de pintures, concursos, esdeveniments,… i, també, per a qui puga estar interessat a contactar amb ells.

Pàgina Web: http://acuarelistasvalencianos.com

Al peu d’aquestes lletres poden escoltar una espècie d’entrevista-tertúlia, amb la participació d’Antonio Medina, secretari de l’Agrupació; Cari Caudet, pintora, veïna d’aquestes terres i nova alumna de la tècnica de l’aquarel·la i Toni Sanfrancisco, alcalde de Benifairó de les Valls. Al mateix temps que poden escoltar l’entrevista poden veure diverses fotos dels pintors participants en la jornada.

 

 

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí