L’Ajuntament de Benifairó adjudica les obres de construcció del nou Consultori Mèdic

0
1229

Aquesta nova infraestructura sanitària disposarà de cinc consultes i dues sales despera, amb una superfície total de 240,23 m2. Aquesta actuació suposarà una inversió de 359.987,10 euros. Les obres tenen un termini d’execució de quatre mesos

El passat 2 de setembre, l’Ajuntament de Benifairó de les Valls va adjudicar les obres de construcció del nou Consultori Mèdic, que van a suposar una inversió de 359.987,10 euros, íntegrament finançada per la Conselleria de Sanitat. Tal i com exposa l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco, “el termini d’execució de les obres és de quatre mesos, de manera que al voltant del mes de febrer, els veïns i veïnes de Benifairó ja tindran a la seua disposició una infraestructura sanitària que suposarà una importantíssima millora de l’atenció sanitària al nostre municipi”. L’empresa Construcciones Rafael Zarzoso SL serà l’encarregada de dur a terme les obres, l’acta de replanteig de les quals es va signar el passat dia 12.

El nou Consultori, que estarà ubicat en l’edifici on actualment es troba el Casal Jove, comptarà amb un total de cinc consultes d’al voltant de 20 m2 cadascuna, dues sales d’espera, vestíbul, recepció, un pati i cinc lavabos per als usuaris, un d’ells destinat exclusivament a pediatria. En total, el nou Consultori Mèdic tindrà una superfície construida de 240,23 m2. Totes les instal.lacions seran accesibles i estaran ubicades en la seua totalitat en la planta baixa de l’edifici.“Una volta acabades les obres, el nou Consultori Mèdic cobrirà les necessitats actuals i futures d’espai. De fet, destaca l’ampla zona destinada a pediatria, amb dues consultes, lavabos i una sala d’espera exclusiva per als més menuts. Així mateix, la zona de medicina general tindrà altres tres consultes, totes de més de 20 m2 de superficie i una sala d’espera també de més de 20 m2. Finalment, també es millorarà l’eficiència energètica de l’edifici, així com l’aïllament tèrmic. El nou Consultori Mèdic també disposarà d’un sistema de generació d’energia solar fotovoltaica”, exposa Toni Sanfrancisco.

Cal destacar que la construcció d’aquesta nova infraestructura sanitària suposarà la reorganització de diversos espais municipals, ja que l’actual Consultori Mèdic “s’unirà a la Biblioteca Municipal per a formar un únic edifici cultural destinat, per una banda, a la Biblioteca,i per altra banda, estarà equipat amb sala d’estudi, sala d’informàtica, i diversos espais destinats a la gent jove del municipi, de manera que els joves no perdran cap instal.lació ni equipament amb aquesta redistribució d’espais públics”, conclou l’alcalde de Benifairó, Toni Sanfrancisco.

Deixar una resposta:

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí